سیستم آبرسانی جعبه آتش نشانی
سیستم آبرسانی جعبه آتش نشانی سیستم آب رسانی تر : این نوع شبکه ، از انتهایی ترین قسمت ساختمان (زیر زمین)شروع و تا بالاترین نقطه ی آن پشت بام به پایان می رسد.این نوع شبکه به لوله ی آب شهری متصل بوده و هر خروجی تعبیه شده در طبقات در صورت نیاز قادر به تامین آب می باشد. در این سیستم بر خلاف سیستم آب رسانی خشک که از طریق آب شهری تامین نمی شد این سیستم از طریق آب شهری ، آب مورد نیاز خود را تامین می کند به طوری که این سیستم همیشه به آب ساختمان و آب شهری متصل است و اجازه می دهد همیشه در سیستم آن آب وجود داشته باشد و صورتی که هر موقع ورودی شیر جعبه را باز کنید آب جریان پیدا خواهد کرد.
سیستم آب رسانی خشک جعبه آتش نشانی : این نوع شبکه به لوله ی آب شهری متصل نبوده و ورودی آن در مجاورت درب ورودی ساختمان یا طبقه ی همکف نصب می گردد تا در مواقع ضروری آب توسط پمپ خودروی آتش نشانی به درون شبکه پمپاژ گردیده و در تمامی خروجی ها قابل دریافت باشد. در این سیستم آب رسانی می توان گفت که منبع آب و آب مورد نیاز برای جعبه در سیستم لوله کشی و منابع ساختمان و یا محل مورد نظر جدا گانه است و به سیستم لوله کشی آب شهری ساختمان ارتباطی ندارد. به همین دلیل در حالت عادی داخل لوله و جعبه آبی وجود نداشته و خشک می باشد.
در سیستم خشک معمولا آب مورد نیاز از طریق لوله ورودی در جلوی درب ساختمان ویا محل مورد نظر یک محفظه شیشه ای نصب شده است و آب از طریق آن تامین می شود. همچنین ورودی برای دو سایز 9 و 11 سانتی متر پیش بینی شده است.
سیستم آبرسانی مرکب جعبه آتش نشانی
سیستم آبرسانی مرکب جعبه آتش نشانی ( تر و خشک ) : در این سیستم با توجه به شرایطی که وجود دارد ، از نظیر ، مساخت ، ارتفاع و … از ترکیب دو سیستم آبرسانی تر و خشک به صورت همزمان استفاده خواهد شد و میتوان به صورت همزمان از هر دو آن استفاده کرد. مزیت استفاده از این سیستم به این صورت است که اگر در زمانی آتش سوزی کوچکی اتفاق افتاد شما می توانید از سیستم تر استفاده کنید و برای آتش سوزی های بزرگ نیز از سیستم خشک که دارای فشار بیشتر و بالاتری دارند استفاده کنید.