استفاده از کپسول آتش نشانی
سوالات متداول-
در زمان کار با کپسول، به چه نکاتی باید توجه کید؟قبل از استفاده سعی کنید پشت خود را به سمت خروجی نگه دارید تا فرصتی مناسب برای عقب نشینی از آتش داشته باشید. حداقل 2 متر از فاصله داشته باشید و سپس شروع به کار کنیدو در نهایت اگر در خاموش کردن آتش، ناتوان هستید، سریعا مکان را ترک کرده و با آتش نشانی تماس بگیرید.
-
در زمان آتش سوزی، بهترین فاصله برای اطفا حریق چقدر است؟زمانی که قصد استفاده از خاموش کننده ها را دارید، باید فاصله خود را حریق را حفظ کنید تا دچار آسیب نشوید. بهترین فاصله برای استفاده از کپسول، بین 180 سانتی متر تا 250 سانتی متر است.
استفاده از کپسول آتش نشانی مهارتی فردی و بسیار ساده می باشد که هر شخصی می بایست به آن آشنایی کامل داشته باشد؛ تا در مواقع اضطراری و بروز حوادث از کپسول آتش نشانی به درستی استفاده کند. در این پست در نظر داریم که نحوه کار با خاموش کننده حریق را به صورت تصویری و مرحله به مرحله به شما کاربران عزیز موسسه ایمنی و آتش نشانی رهاورد آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
نحوه استفاده از کپسول آتش نشانی
مراحل اساسی کاربری خاموش کننده ها به صورت اختصار با کلمات مخفف PASS نشان داده می شوند.
- Pull : نخستین کار برای استفاده از کپسول کشیدن ضامن روی کپسول است.
- Aim : نازل را به سمت محل آتش هدف بگیرید
- Squeeze : تقریبا به اندازه 2 متر (8 پا) از آتش فاصله بگیرید و اهرم شیر را فشار دهید تا کپسول خالی شود. اگر اهرم را رها کنید عملیات خالی شدن کپسول قطع میشود
- Sweep : با نزدیک شدن به آتش، نازل کپسول را از یک طرف به سمت دیگر، به شکل جارو وار بگیرید و خاموش کننده را به پایین شعله ها بپاشید.
توجه داشته باشید
- به هنگام حادثه دستپاچه نشید و خونسرد باشید.
- منبع برق و گاز را قطع کنید.
- در هوای آزاد پشت به باد بایستید.
- فقط محل آتش را هدف بگیرید.
اگر قادر به خاموش کردن آتش نیستید فوراً محل را ترک کنید
بعد از اینکه مراحل PASS را انجام دادید، با دقت همه جا را بررسی کنید تا از خاموش شدن کامل آتش و شعله ور نشدن دوباره آن اطمینان حاصل شود. در صورتی که حریق مجدد شعله ور شد، باید همان روند PASS را تکرار کنید. کپسول های به اندازه کافی عمل خاموش کننده درون خود دارند تا حدود 10 ثانیه کار کنند. در صورتی که آتش خاموش نشود، پس از تخلیه کامل خاموش کننده و یا قادر به خاموش کردن حریق نیستید فوراً محل را ترک کرده و به سازمان آتش نشانی خبر دهید.
چه کپسولی مناسب است ؟
- کپسول های CO2 یا دی اکسید کربن : برای خاموش کردن حریق تجیهزات برقی و الکتریکی ( کامپیوتر، تابلو برق ، دستگاه ها و سایر تجهیزاتی که جریان برق در آن وجود دارد.
- کپسول های پودر و گاز : حریق ناشی از جامدات ( چوب ، کاغذ، مواد پارچه ای و پلاستیکی و .. )
- کپسول های آب و گاز : مانند کپسول های پودری با قدرت خاموش کنندگی بیشتر برای کاغذ و چوب و مایعات قابل اشتعال
آموزش تصویری استفاده از کپسول
همچنین می توانید با مشاهده ویدئو زیر ، طرز صحیح استفاده از خاموش کننده حریق را به صورت تصویری آموزش دیده تا در صورت نیاز بتوانید از آن استفاده کنید و جان و مال خود را حفظ نمائید. همچنین جهت خرید و شارژ کپسول آتش نشانی می توانید با این مجموعه تماس حاصل کرده و سفارش خود را در کمترین زمان از عاملیت رسمی فروش خاموش کننده ها دریافت کنید.
علائم آموزشی به صورت تابلو از کجا میشه تهیه کرد؟
سلام
با فروشگاه تماس بگیرید راهنمایی تون می کنند.